Nunta de vis

Dacă rochia de mireasă ţi-a dat bătăi de cap, alegerea locaţiei se poate transforma într-o „misiune imposibilă”.
Nunta de vis poate avea loc în orice locaţie – de la restaurante elegante până la locuri neobişnuite. Toate cuplurile îşi doresc ca nunta lor să fie originală, iar amintirile să rămână întipărite în memoria invitaţilor pentru mult timp.

Înainte de a alege locul, trebuie să iei în considerare mai multe criterii. Mai întâi de toate trebuie să te gândeşti la numărul şi tipul de persoane invitate, pentru că orice ai face tu eşti gazda şi trebuie să mulţumeşti toţi invitaţii.

Un alt aspect de care trebuie să ţii cont este perioada în care va avea loc nunta, prin urmare locaţia aleasă trebuie să fie în concordanţă cu anotimpul.

Îţi propunem şase idei de locaţii originale pentru ca nunta ta să fie memorabilă!

1. Nuntă la Castelul Bran

Atmosfera este perfectă pentru mirii care doresc să adopte un stil aristocrat.
Dacă îţi doreşti o nuntă ca în poveşti, învăluită de mister şi istorie, Castelul Bran este locaţia ideală. În funcţie de invitaţi, poţi alege o tematică medievală unde aceştia vor renunţa la rochiile strălucitoare şi smocking  în favoarea ţinutelor de epocă.

2. Nuntă în Delta Dunării

Organizarea unei nunţi în această locaţie pitorească nu este o treabă tocmai uşoară. Este un loc inedit cu care îţi poţi impresiona invitaţii, dar trebuie să fii foarte atent la detalii. Cel mai probabil nunta va avea loc la „bordul” unui hotel plutitor, aşadar dress code-ul invitaţilor trebuie să fie mai permisiv.  Este locul ideal unde poţi împleti povestea de dragoste cu natura spectaculoasă.

2003502-mediafax-foto-bogdana-poptomas-1

3. Nuntă sub apă

Ei bine, de această dată lucrurile sunt un pic mai complicate. Nu puteţi sta foarte mult timp sub apă şi nici nu le puteţi cere invitaţilor să vă însoţească în adâncurile mării. Dacă nu vrei să renunţi la această idee, poţi face câteva fotografii inedite cu rochia de mireasă sub apă. Trebuie doar să te asiguri că atât tu cât şi soţul tău aveţi haine de schimb şi un fotograf profesionist.

4. Nuntă în balon

Love is in the air… Dacă nu îţi este frică de înălţime, iar naşii împart cu voi aceeaşi pasiune pentru senzaţiile tari, nunta în balon este o idee originală. Principalul dezavantaj îl constituie faptul că invitaţii nu vă pot însoţi din motive lesne de înţeles. Masa şi dansul sunt tăiate de pe listă!

2803462-publimedia-shutterstock

5. Nuntă în pădure

Oricât de „wild” ar suna, o nuntă în pădure poate reprezenta o alternativă la clasicul restaurant. Vă puteţi bucura de liniştea şi prospeţimea naturii alături de invitaţi.
Asiguraţi-vă ca aveţi aprobarea pentru petrecerea respectivă şi daţi frâu liber imaginaţiei pentru aranjarea meselor şi a ringului de dans.

6. Nuntă la acvariu

Lumini ambientale, atmosferă relaxantă, rechini şi peşti viu coloraţi deopotrivă – acestea sunt detaliile unei nunţi ca în poveşti. Diversitatea fascinantă de culori şi jocurile inedite de mişcare vor impresiona plăcut invitaţii.

Fă-ţi bagajele şi începe aventura în căutarea locului perfect pentru nunta ta!

Categories: Diverse

Comments are closed.